Image
Zabava

Yeezy Boost 700 “Wave Runner” uskoro ponovo na tržištu!

 
07.06.2021.
0

U proteklih šest godina, Kanye West je donekle uspeo u misiji koju je postavio sebi još kada se priključio Adidasu 2013., a to je da Yeezy bude pristupačan svakome ko poželi da ih ima.
Pored toga što je povećao broj izdanja kako bi uspeo u svom poduhvatu, izdejstvovao je da Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” ponovo ugleda svetlost dana u Avgustu 2021.

Prvo izdanje bilo je u Avgustu 2017. kao YEEZY SUPPLY-exclusive, Westova originalna ”dad shoe”. Ponovo je puštena globalno 2018. i 2019., što je omogucilo širokim narodnim masama da se prepuste trendu glomaznih (chunky) patika.

Najcešce je videna Yeezy 350 V2 silueta dok je model Yeezy 700 – ”Wave Runner” najtraženiji i najprisutniji među onima koji se odluče za ovu kombinaciju boja.
Iako je Yeezy Foam Runner stekao najveću popularnost u prva četiri meseca 2021. godine, ”Sun” and ‘ Bright Blue” boje Yeezy-a 700 privlače i dalje pažnju mnogih kupaca.

Naime, niža cena od 240$ je Yeezy, kao vodeći premium brend, učinila mnogo pristupačnijim kupcima nego što je to bilo 2017. I u narednih nekoliko godina kada je cena bila cak 300$.

Zvaničan datum izlaska i količina novog modela nisu još uvek potvrđeni, ali može se reći da će ”Wave Runner” u originalnoj kombinaciji boja definitivno zakucati svoje mesto među mejnstrim populacijom, u trenutku kada bude izbačena u drugoj polovini godine.

Izvor: sneakernews.com
Fotografija: tike.rs