Image
Zabava

Y-3 kao izumitelj luksuznih patika

 
06.09.2021.
0

Od 2003.godine, Y-3 započinje novu eru kao pionir kada je u pitanju kombinacija luksuzne mode i sportske opreme.

Ne rade svi dizajneri toliko naporno kao što to radi Yohji Yamamoto. Sa diplomom pravnika i jednim od najdugovečnijih i najupečatljivijih portfolia u u modi, nije ni čudo zašto je u svetu mode i dizajna predstavljen kao mitsko biće.

Jedan od najuspešnijih projekata još od 1962.godine i njegove prve kolekcije namenjene ženama, je svakako već dobro poznati Y-3 brend u saradnji sa Adidasom. Od 2003.godine, Y-3 započinje novu eru kao pionir kada je u pitanju kombinacija luksuzne mode i sportske opreme.

Yamamotova fuzija elegantnog, dizajnerskog pravca, i funkcionalnosti Adidasa, daje brendu Y-3 definitivnu prednost u sferi modno-sportske industrije, za koju je bilo vredno boriti se.

Ovog puta, u čast jedne od najvažnijih kolaboracija u savremenoj modi, odabrali smo neke od omiljenih Y-3 silueta koje su trenutno dostupne na tržištu.
Y-3 ’NOTOMA’

Y-3 Notoma treba da se nađe na vašoj check listi pred zimu i hladnije vreme. Ovaj hibridni ’sneakerboot’ dolazi u neutralnoj paleti boja i dostupan je za predstojeću sezonu.
ORISAN

Odstupajući od vojne palete boja koja definiše najsvežiju ponudu Y-3 brenda za kombinovanje uz elegantniju crnu garderobu, ORISAN je savršen za svakodnevni stil. Hrabra žuta boja u predelu pete daje kontrast prednjem delu đona, koji je izrađen od Boost pene, pružajući dodatnu udobnost pri svakom koraku.

KAIWA

Y-3 KAIWA savršeno ilustruje tačku u kojoj se Yohji Yamamoto susreće sa Adidasom. Sportski đon spojen sa gornjištem u vidu čarape, silueti daje dozu ‘casual’ izgleda, ali dekonstruisani paneli sa strane ovom modelu daju luksuznu završnu obradu.
ULTRABOOST 21

Ultraboost 21. ste već imali prilike da upoznate veoma dobro, i ako već nisu deo vaše svakodnevne rotacije, evo prilike da u svom cipelarniku popunite mesto elegantnijom Y-3 verzijom ove siluete, čiji je đon izrađen od Boost pene koja svaki korak pretvara u pravo zadovoljstvo.
HOKORI II

Zahvaljujući Adidas Forum Low silueti, HOKORI II prati linije i oblik, ali takođe prati i rastući trend Y-3 brenda. Ukoliko volite glomazniji oblik patika, ovo je pravi izbor za vas, a materijali koji su korišćeni u izradi održavaju luksuzni stil koji prati Yamamoto.
AJATU COURT LOW

Po uzoru na  NIZZA LOW, ovaj model krase malo uvećane proporcije, ali takođe i detalji kao što su ‘zipper’ za lakše obuvanje i izuvanje patike. Minimalistički stil i kontrast boja između đona i gornjišta daju potrebnu jednostavnost ovoj silueti.
GR.1P HIGH

Chunky đon, sve popularniji u današnjici, sa platnenim gornjištem i ‘military’ manirima u svom dizajnu i bojama, predstavlja idealnu kombinaciju za prelazne vremenske uslove.

Izvor:  Highsnobiety

Modele iz ove kolekcije možete pronaći u Tike Šopu u Beogradu na adresi Kralja Petra 24 ili online shopu sa isporukom za celu srbiju na web adresi www.tike.rs