Image
Moda

Treća kolaboracija Patta x Mizuno

 
06.04.2022.
0
Patta x Mizuno close up
via sneakerfreaker.com

Nakon prethodnih saradnji 2018. i 2020. godine, Patta i Mizuno su ponovo udružili snage u trećoj kolaboraciji koja će biti realizovana po ‘Sky Medal’ silueti. Model inspirisan bogatim crvenim i zemljano zelenim tonovima koje prate i neke od poslednjih Pattinih kolekcija odeće, ovo udruživanje nudi kombinaciju sportske i lifestyle estetike sa prepoznatljivim, jedinstvenim dizajnom Mizuno brenda.
Pre nego što je postala omiljena silueta namenjena Patta kolaboracijama, ‘Sky Medal’ je bio model sa jednostavnom namenom. Ovaj model je debitovao 1992. godine na olimpijskim igrama i bio je namenjen da Mizuno sportisti u njemu stoje na podijumu za dodelu medalja. Čak je i legendarni Carl Lewis, koji je veći deo svoje karijere reprezentovao Nike brend, upravo u ovim patikama primio zlatne medalje za skok u dalj i štafetu 4x100m.

Patta x Mizuno stand up

Pattin pogled na siluetu inspirisanu takmičenjima i šampionima je upravo spoj performansa i lifestyle-a, sa prigušenim zelenim tonom i krem bazom, koja patici pruža lifestyle izgled, dok jarko crveni ‘RunBird’ logotip na sredini gornjišta dodaje potrebnu sportsku dinamiku i uzbudljivost.

Patta x Mizuno 4
Patta x Mizuno 5