Image
Moda

Tiffany & Co. je objavio novu kolaboraciju sa Nikeom na modelu Air Force 1

 
03.02.2023.
0

Još početkom 2000-tih, osnivač poznatog skejt šopa, Diamond Supply Co. Nick Hershay je maštao o saradnji sa poznatim brendom sportske opreme. SB Dunk patike su polako dobijale na popularnosti, pogotovu zbog tadašnjih saradnji sa Supreme brendom, što je značilo da Nick možda dobije priliku za saradnju na nekoj od popularnih skateboarding modela.
Taj momenat se desio upravo početkom 2004. godine, kada je odlučio da pomogne prijatelju u odabiru boje i dizajna za dečiju Skate liniju u okviru Nike-a. Specifična boja plave, koja je bila sinonim za poznatu juvelirnicu Tiffany & Co. je bila glavni deo dizajna te kolekcije, a Nick se odlučio da na sve to doda i imitaciju kože krokodila i tada se rađa poznati „Diamond Supply Aqua Blue“ Nike SB Dunk.

Ono čemu se niko nije nadao, al ipak potajno jeste priželjkivao jeste saradnja ova dva giganta.
To se u 2023. godini upravo i dešava. Ovog marta nas očekuje već verovatno najbolje izdanje Air Force 1 modela za ovu godinu.
Model dolazi u prepoznatljivoj „Tiffany“ Aqua Blue kutiji, a u limitiranom izdanju dolazi pregršt dodataka uz njega. Pre svega četkica za čišćenje koja je u prethodnoj godini bila neizostavni deo „Color of the month“ varijanti,dodatne pertle kao i kašika za obuvanje i pištaljka. Sve naravno izrađeno od Sterling Srebra 925 za one koji žele luksuzni dodir u svojoj kolekciji.
Gornjište je izrađeno od mešavine kože i suede kože što daje na samom osećaju luksuza, a crna boja savršeno komplementira swoosh-u koji je obojen karakterističnom nijansom plave boje.
Model će biti dostupan u radnjama od 07.03.2022 godine, dok će srebrni aksesoari biti dostupni u Tiffany & Co. juvelrnicama i odabranim radnjama po ceni od 250 do 475$

Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low „1837“
Color: Black / Multi – Color
Style: DZ1382-001
Release Date: 07.03.2023
Price: 400$

Photos:
@tiffanyandco