Image
Zabava

The NOCTA x Nike Hot Step Air Terra

 
04.10.2021.
0

Jedan od najvećih muzičara Drake i jedan od najpoznatijih sportskih brendova Nike najavili su svoj najnoviji i najuzbudljiviji projekat do sad – model ’NOCTA X NIKE HOT STEP AIR TERRA.

Kada se pročulo da su poznati muzičar Drake i Najki ozvaničili svoju vezu, mnogi su prvo pomislili na patike.

NOCTA je rezultat njihove saradnje, a nakon višemesečnih insajderskih fotografija, koje nisu bile potvrđene, sada gledamo i oficijelne. Očekivani drop je sredinom oktobra ove godine, tako da sada možemo da kažemo sa određenom dozom sigurnosti da se uskoro očekuje novi Drake-ov model pod nazivom NOCTA X NIKE HOT STEP AIR TERRA (ime je jedan oz mnogih zaštitnih znakova u vlasništvu Drake-a).

Ovaj model je prvi put primećen na njegovim nogama u spotu za pesmu “Laugh Now, Cry Later”.

Kada pričamo o vizuelnim karakteristikama, patike imaju izuzetno ’clean’ izgled koji daju čisto belo gornjište izrađeno od premium kože, kao i beli đon. Toe box je ukrašen hromirnim swoosh logoom, dok je na jeziku u fokusu NOCTA brending. Gornjište je obe strane perforirano što dodatno daje retro izgled patikama, a bele pertle u kombinaciji sa svetlo plavim ulošcima daju jedinstven i jednostavan luksuzni izgled. Rubovi oko prostora za pertle, kao i oko kožnih detalja na jeziku su ukrašeni 3m reflective trakom, koja pod određenim svetlom u mračnijem okruženju svetli, a na isti način su ukrašene i perforacije na gornjištu.

Ono što krasi ovu jedinstvenu siluetu je svakako i G-TEK tehnologija trakcije koja je iskorišćena na đonovima NOCTA X NIKE HOT STEP AIR TERRA, a upravo je to bila karakteristika nekih od modela kao što su AIR TERRA HUMARA, AIR DRI GOAT i AIR TURBULANCE, koji su poslužili kao referenca i inspiracija.

Na zadnjem delu đona se nalazi vazdušna komora čija je unutrašnjost tonirana zlatnim tonovima koji prate detalje i na samom gazištu đona.

Kao što smo već rekli, drop đonovima ’NOCTA X NIKE HOT STEP AIR TERRA’ u boji White/Chrome se očekuje u jesen 2021.godine, a maloprodajna cena bi trebalo da iznosi oko $150.

Izvor tekst i foto: nicekicks.com