Image
Zabava

Supreme x Nike Air Max 96 kolaboracija

 
14.06.2021.
0

Pojavljivanje Supreme imena na stranicama Nike-ovih kataloga u kategoriji neobičnih kolaboracija nije ništa novo. Ovaj brend ulične mode pridržava se svog stava ne mareći za želje potrošača i ponosno predstavljajući sledeću saradnju sa Nike-om za model Air Max 96. Smatra se vodećim Air Max modelom koji je obeležio 1996.godinu. 

Ova silueta više nikada nije izbačena u svom originalnom izdanju, osim ponovljene verzije Air Max 96 XX iz 2016. koje su se pojavile u NikeLab-u i radnjama, nakon čega su završile u outletima.

Mnogi sigurno očekuju originalne boje ”Concord” i ”Scream Green”, ali Supreme se trudi da to bude daleko od očekivanog, uklanjajući naduvene mrežaste panele, zamenivši ih sa potpuno prozirnim.

Patika je možda malo prenatrpana natpisima Supreme koji se pojavljuju na jeziku napred ispod swoosh-a i na traci koja uokviruje jezik, kao i na zadnjem delu na peti, u vidu plastične pločice.

Otkriveno vazdušno kućište sa donje strane đona takođe ima novi detalj koji izgleda poput žvrljotine crnim markerom preko originalnih oznaka za pritisak vazduha u đonu.

Zvaničan datum izlaska modela još uvek nije potvrđen, iako se očekuje da će to biti tokom Supreme-ove predstojeće SS21 sezone.
Međutim, mogu se naći u prodavnici Stadium Goods, pa pogledajte slike i iščekujte zvaničnu najavu.

Izvor: sneakernews.com
Fotografija: sneakernews.com