Image
Zabava

SNEAKERVILLE PLAYHOUSE 2021

 
26.10.2021.
0

Da li ste spremni za najjači multimedijalni događaj u gradu? Predstavljamo vam Sneakerville Playhouse 2021.

U ovoj igri mogu učestvovati samo timovi. U njoj postoji samo jedan put. Bitno je da se držite zajedno, jer igraju svi za jednog i jedan za sve! Došlo je vreme da vam otkrijemo sve detalje Sneakerville Playhouse-a, multimedijalnog događaja koji će se od 5. do 7. novembra održati u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b).

Za Sneakerville Playhouse mogu se prijaviti samo timovi. Svaki tim može imati najviše petoro članova, od kojih će jedan biti vođa tima. Vođa tima ne može imati manje od 14 godina i samo on ili ona mogu prijaviti ceo tim.

Prijave se mogu popuniti na ovom linku.

Kako će izgledati Sneakerville Playhouse? Ovaj multimedijalni prostor sačinjen je od ukupno 9 soba. Svaka soba posvećena je jednom brendu ili konceptu koji su za učesnike pripremili različite, veoma interesantne aktivacije na temu sneaker kulture, sporta, gejminga i drugih oblasti urbane kulture.

Sobe koje su smeštene unutar Sneakerville Playhouse-a su Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Buzz, Tike, Dunk Shop i Sneakerville. Nazivi soba nisu navedeni redosledom kojim su one raspoređene unutar Playhouse-a, dok su zadaci koje će timovi dobijati zabavnog su karaktera i prilagođeni svim uzrastima. Važno je da znate da će iz svake sobe timovi izaći kao pobednici. Poraženih nema! Razlika je samo u veličini nagrada koje možete dobiti, a to zavisi od vašeg timskog duha i toga koliko ste radili jedni za druge.

Lanac je jak onoliko koliko i najslabija karika u njemu, zato nema predaje!

Šta još treba da znate ukoliko se prijavite za Sneakerville Playhouse?

Nakon popunjene prijave, dobićete konfirmacioni mejl u kojem će biti navedeni datum i satnica učešća vašeg tima u Sneakerville Playhouse-u. Molimo vas da, u skladu sa tim, u Muzej grada Beograda dođete najkasnije 10 minuta pre zakazanog termina, kako bismo maksimalno poštovali sve epidemiološke mere.

Na ulasku u Sneakerville Playhouse vršiće se dezinfekcija ruku i obuće, koja je obavezna za sve učesnike! Svi učesnici događaja moraju nositi zaštitne maske. Ukoliko se desi da na događaj dođete bez maske, dobićete je na ulazu i ne možete je skidati tokom prolaska kroz Playhouse.

Tokom celog vikenda, ispred muzeja nalaziće se Sneakerville kutije za reciklažu. Svaki učesnik može da donese neki stari komad garderobe i ubaci ga u kutiju predviđenu za to. Nakon festivala, ta garderoba biće reciklirana, a majice izrađene od recikliranih materijala podeljene domovima za nezbrinutu decu!

Nakon prijave na pultu koji će se nalaziti na ulazu, provere broja članova i potvrde termina učešća, vođa tima dobija Sneakerville Pass, knjižicu u kojoj će biti obeleženi vaši zajednički rezultati u Sneakerville Playhouse-u. Tim će u Pass-u, nakon izlaska iz svake sobe, dobiti pečate koji im na kraju mogu doneti lepe, a nekima i vredne nagrade.

Pre ulaska u prvu sobu, tim će se fotografisati. Ta fotografija će se nalaziti u Sneakerville Pass-u. Na ulasku u prvu, ali i svaku sledeću sobu, tim će čekati hostovi koji će im dati sve potrebne informacije o aktivaciji koja sledi.

Zadatke rešavate timski i treba da imate u vidu da rezultat svakog pojedinca može da utiče na rezultat celog tima!

Imate ukupno 90 minuta da prođete kroz svih devet soba unutar Sneakerville Playhouse-a (u svakoj sobi možete provesti 10 minuta). U zavisnosti od toga da li ste zadatak uspešno rešili ili ne, na izlasku dobijate jedan ili dva pečata u Sneakerville Pass-u. Što je više pečata, veći je i broj nagrada za ceo tim!

Po izlasku iz poslednje sobe, popunjeni Sneakerville Pass predajete našim hostovima na Sneakerville štandu, koji će vas uputiti u detalje oko preuzimanja nagrada. Na kraju, svaki tim dobija!

Prijavom za ovaj event, tim dozvoljava da se materijal koji je snimljen u Sneakerville Playhouse-u koristi za promotivne svrhe Sneakerville festivala na sajtovima, društvenim mrežama i drugim promotivnim kanalima.

Sneakerville Playhouse je multimedijalni prostor. Dozvoljeno je fotografisanje, snimanje videa, story-ja ili Reels-ova u svim sobama i tokom svih aktivacija. U svojim objavama obavezno tagujete @sneakerville_festival, uz #sneakervilleplayhouse, jer ćemo najkreativnije objave nagraditi patikama po izboru nakon završetka festivala! Potrebno je da vaš Instagram profil bude otključan, kako bismo mogli da vidimo objavu. 

Naoružajte se odličnom energijom i timskim duhom. Vidimo se u Sneakerville Playhouse-u!