Sneakerville 2.0 Recap Online edition

Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Drugi Sneakerville festival održan je u decembru 2020. godine u online formatu. Sneakerville Show premijerno je emitovan na RED TV-u.

Nakon neverovatnog uspeha prvog Sneakerville festivala i 20.000 ljudi okupljenih u Luki Beograd, za nas je bio pravi izazov da organizujemo još jedan sneaker spektakl, ovoga puta u online formatu, zbog situacije izazvane korona virusom. Tako je nastao Sneakerville Show, premijerno prikazan na RED TV-u, koji je predstavljao nastavak priče najvećeg festivala patika u regionu.

Sneakerville 2.0 powered by Buzz & Tike je, u online formatu, okupio brojne poznate ličnosti, ambasadore brendova Nike, adidas, Reebok, Converse i drugih, ali i ljubitelje patika, sporta, umetnosti i street kulture.

Pobornici urbane street kulture, Andrija Kuzmanović, Dušan Bulut, Slobodan Stanojlović, Igor Rakočević, Ivan Jevtović, Ana Stanić, Sajsi MC, otkrili su nam detalje iz svog javnog i privatnog života. Oni su tokom intervjua sa poznatim voditeljem Galebom Nikčevićem razgovarali o svojim karijerama, omiljenim odevnim kombinacijama i sportskim brendovima, ali i o zanimljivostima iz svakodnevog života.

Sneakerville 2.0 powered by Buzz & Tike nije mogao proći bez fenomenalnih nastupa najaktuelnijih muzičkih izvođača. Sara Jo, Coby, Kendi i Bojana Vunturišević su gledaocima pripremili nesvakidašnji spektakl i tako upotpunili još jednu Sneakerville priču.

Sneakerville Show je svojim zanimljivim sadržajem mnogima obeležio kraj 2020. godine. Mi se nadamo da će nam ova doneti priliku da se ponovo okupimo i svi na jednom mestu uživamo u čarima sneaker kulture. Do tada, uživajte u brojnim sadržajima poznatih brendova koje vam iz nedelje u nedelju pripremamo na našoj platformi.