Image
Zabava

REEBOK-OV INSTAPUMP FURY POSTAJE JOŠ NEOBIČNIJI

 
13.09.2021.
0

Reebok-ova najčudnija patika postaje još čudnija zahvaljujući GORE-TEX tehnologiji koja će krasiti ovu siluetu. Predstavljamo vam novi Insta Pump Fury u dobro poznatim OG bojama.

Reebok-ova najčudnija patika postaje još čudnija zahvaljujući GORE-TEX tehnologiji koja će krasiti ovu siluetu.

Instapump Fury, patika koja je prepoznatljiva na prvi pogled, dobiće preuređeni gornji deo patike koji će biti obložen ’GORE TEX-om’. Gornjište od NEOPREN-a u dobro poznatim bojama pričvršćuje zipper, a sve to zajedno daje osećaj dodatne sigurnosti i čvrstine skočnom zglobu, kao i osećaj poput čizme.

Crveni detalji detalji u predelu prstiju i na petama daju dodatno osiguranje da patike na vašim nogama neće proći neopaženo.

FURY je bila potpuno futuristička silueta kada se prvi put pojavio na tržištu 1994.godine, a posle 27 godina je i dalje poprilično ispred svog vremena. Zahvaljujući svom, na neki način, eksperimentalnom izgledu, patike su se pokazale kao dobra ideja za mnoge kolaboracije.

Pyer Moss ih je napravio agresivnijim, sa većim trail đonom, Vetements ga je prekrio grafitima, modna kuća ’Maison Margiela’ ga je pretvorila u pravu čizmu. Postoji čak i  REEBOK x JURASSIC PARK INSTAPUMP FURY sa prugama dinosaurusa, a na čuvenoj pumpici postoji utisnut T-Rex.

Kada se radi o ovoj silueti, bilo je samo pitanje vremena kada će ona dobiti GORE-TEX verziju. Tehnička membrana, nadaleko poznata po svojim hidroizolacionim svojstvima, postala je na neki načim vrsta komoditeta u svetu mode i svetu patika. Kako granica između nošenja performance i lifestyle patika svakim danom sve vise nestaje, brendovi kao sto su STUSSY, SUPREME i PALACE, u svoje materijale sve više uključuju i materijale koji su otporni na vremenske uslove.

Održavajući tehničke performanse GORE-TEX tehnologije, Instapump Fury je uprkos svom vrlo upadljivom izgledu i dalje u osnovi svog postojanja-PERFORMANCE PATIKA ZA TRČANJE, koja svojom Pump tehnologijom korisniku omogućava da napumpa i izduva određene delove gornjišta i na taj način udobnost patike prilagodi svom stopalu.

Ukoliko ste planirali neko lagano lagano trčanje, a vremenska prognoza najavljuje kišovite periode, ili jednostavno želite da vaše patike budu primećene u šetnji kroz grad, Reebok-ov GORE-TEX Instapump Fury ne smete propustiti.

Izvor: Highsnobiety