Image
Moda

Prvi pogled na novi Air Max Flyknit Racer

 
31.05.2022.
0

Nike je nastao kao plod ljubavi prema trčanju kao sportu i svemu što on donosi. Siluete namenjene za mnoge sportove su omiljene među fanovima, ali Nikeove running varijante su oduvek bile #1 u mnogim kolekcijama.

Odatle i konstantni napori Nikea da konstantno dizajnira nešto novo ili da donese best-of-both-worlds od ponude na police i da u tome ostane glavni igrač na veoma jakom tržištu današnjice.

U tom stilu, gigant iz Oregona je predstavio novu siluetu nazvanu Air Max Flyknit Racer, mešavinu popularnog Flyknit Racer modela i novijeg Air Max Pre-Day-a koji se veoma dobro pokazao među poklonicima lifestyle kolekcija.

Model očigledno nije napravljen da izdrži maraton u Bostonu, ali je sigurno spreman da izdrži vrele letnje dane koji su pred nama.

Odabir boja za prve varijante koje će biti dostupne u prodaji je logičan – Flyknit nijanse gornjišta uzete sa dva najpopularnija Flyknit Racer modela: Multicolor i Oreo. Izmenu na gornjištu donosi kožni collar za pertle, dok se za udobnost brine gazište preuzeto sa Pre-Day modela – mešavina Cushlon gazišta sa vidljivom vazdušnom komorom u delu pete.

Tačan datum nije još zvanično objavljen, ali ćemo ga najverovatnije dobiti kroz par nedelja, budući da će ovaj model biti teško nosiv za sve periode nakon kraja leta.

Nike Air Max Flyknit Racer “Oreo”
Release Date: 2022
Color: Black/White
Price: N/A
Style Code: DM9073-001


Nike Air Max Flyknit Racer “Multicolor”
Release Date: 2022
Color: Ghost Green/Black-Pink Blast-Photo Blue
Price: N/A
Style Code: DM9073-300