Image
Zabava

PJ TUCKER OTKRIVA SVOJE DIJAMANTSKE AIR JORDAN 1 VREDNE $250.000

 
09.08.2021.
0

Kako izgledaju specijalno izrađene patike AIR JORDAN 1 sa dijamantima za koje je potrebno više od 100 sati rada?

PJ Tucker se tokom proteklih nekoliko godina zacementirao kao ’kralj patika’ u NBA ligi, i to čak bez osvojenog NBA prstena. Ali nakon što je osvojio svoju prvu titulu šampiona NBA lige, igrač rodom iz Severne Karoline uradio je nešto nesvakidašnje, dakle od kompanije ’THE SHOE SURGEON’ koja se bavi izradom bespoke primeraka patika, u saradnji sa kompanijom koja se bavi izradom skupocenog nakita ’JASON OF BEVERLY HILLS’, poručio je specijalno izrađene patike AIR JORDAN 1 sa dijamantima, u vrednosti od $250.OOO.

Customizovane patike nisu ništa novo za istinske ljubitelje patika koji sebi to zadovoljstvo mogu da priušte, ali ovaj par patika nadmašuje sve dosadašnje custom patike ikada. Što se tiče colorway-a i materijala koji su korišćeni u izradi, patika je tamnija, a crna boja preovladava celim gornjištem, dok je midsole bele boje i daje lep kontrast. Ali sačekajte da stignemo do materijala. Gornjište je izrađeno od prave krokodilske kože, dok je u izradi swoosh logotipova i ’tagovima na pertlama’ nalik onima na OFF-WHITE modelima, iskorišćeno 2.020 belih dijamanata i 150 grama 14-karatnog belog zlata.

Za izradu ovih patika bilo je potrebno više od 100 sati rada, što ih sigurno čini jednim od najpažljivije izrađenih AIR JORDAN 1 patika koje postoje.

Izvor tekst i foto: sneakernews.com