Image
Moda

NOVA BASKET SILUETA ‘CONVERSE ALL STAR BB PROTOTYPE CX’

 
12.09.2022.
0

Napravljene za sportistu koji nije ograničen pozicijom ili stereotipom, Converse nam predstavlja ALL STAR BB PROTOTYPE CX, najnoviju siluetu u košarkaškoj liniji brenda.

Prototype je Converse-ova prva košarkaška patika sa CX penastim međuđonom, koji povećava apsorpciju udara i poboljšava doskok kako bi se optimizovala dugotrajna udobnost od prvog šuta do izlaska sa terena. Nova CX tehnologija, preuređeni sistem pertlanja koji je sada sakriven i nalazi se unutar patike, kao i dinamička trakcija đona, odgovaraju svim zahtevima današnjeg svestranog sportiste koji igra u svim dimenzijama, ulogama i na svim pozicijama.

Nova era košarkaša igrače ne definiše samo kao šutere, plejmejkere ili odbrambene igrače, oni su sada sve gore navedeno i više od toga. Converse-ov spisak igrača predvođen Natashom Cloud, Draymond Green-om, Shai Gilgeous-Alexander-om, Kelly Oubre Jr.-om, Jet Chang-om, kao i Abdusalam Abdurixit-om, je oličenje sportista sledeće generacije čiji se atributi ne završavaju na terenu, već su oni društveni aktivisti sa neograničenim shooting range-om, medijskim personalitijem i šampionskim pedigreom, fahion ikone koje mogu da postignu koš kada to požele.

Među inovacijama koje nova silueta pruža je i redukcija težine patike kroz novu komponentu dizajna gornjišta i đona, a sve to kako bi sportisti imali mogućnost da duže ostanu na terenu.

Ne smemo da zaboravimo ni AIR ZOOM podršku koja komorama pod pritiskom i čvrsto zategnutim vlaknima pruža dodatnu brzinu i agilnost, smanjuje stres mišića, zglobova i tetiva, i zbog toga je sa razlogom zastupljena kada su košarkaški modeli u pitanju.

The Converse All Star BB Prototype CX će biti dostupan od 13. septembra u odabranim prodavnicama po ceni od 120 dolara.