Image
Moda

Nike otkriva novi model “Air Max Motif”

 
25.03.2022.
0

Kao i svakog 26.marta, poznatijeg kao Air Max day-a, Nike otkriva šta je specijalno spremio za Air Max rođendan, a ove godine su uz kombinaciju inovacija i klasika u sneaker svetu odali počast legendarnoj prošlosti tehnologija patika.

via sneakerfreaker.com

Prethodnih godina smo imali prilike da na ovaj datum premijerno vidimo VaporMax iz 2017. godine, dok je 2019. godine predstavljen Air Max 720. Za ovu godinu, brend je odlučio da se osvrne na legendarni Air Max 1, koji je dizajnirao Tinker Hatfield, i da kroz modernu prizmu usavrše njegove karakteristike. Rezultat je uzbudljiv, sa glatkim linijama i svežim nadogradnjama materijala.

Kada uporedimo Air Max 1 sa novim Air Max MOTIF-om, možemo uočiti jasnu sličnost kroz njegov oblik i osnovne karakteristike, jer su svi detalji u sličnom položaju. Najveća razlika se ogleda u takozvanom ICY prozirnom đonu koji je uvećan, dodajući par santimetara visine, kao i vazdušna komora koja je uvećana do epskih razmera. Na kraju, svi materijali su napravljeni od recikliranih materijala.

Novi Air Max Motif bi potencijalno mogao da debituje na Air Max Day-u ove godine u ’Sport Blue’ i ’Photon Dust’ kombinaciji boja.