Image
Moda

NIKE I TOM SACHS ZVANIČNO NAJAVLJUJU PATIKE OPŠTE NAMENE

 
30.05.2022.
0

Dok fanovi strpljivo čekaju dolazak modela MARS YARD 2.5, čini se da uskoro dolazi još jedan značajan Nike projekat njujorškog umetnika Toma Saksa.

Ovaj model svojim izgledom podseća na NIKE KILLSHOT siluetu sa mrežastim gornjištem u kombinaciji sa sivim antilop panelima, dok se plavi jezičci za povlačenje pojavljuju na jeziku i peti. Slike koje su procurele i koje se šire društvenim mrežama takođe otkrivaju potpis Toma Saksa koji je utisnut sa unutrašnje strane jezika, dok se NikeCraft logo pojavljuje na đonu, kao i na ulošku patika.

Dok je prethodna kolaboracija ovog umetnika i Najkija MARS YARD dizajnirana u smeru istraživanja svemira, NikeCraft General Purpose Shoe (GPS) je dizajnirana za svakodnevni život i korišćenje. Napravljene su od prozračnog pletiva, mikrofibera i trodelno oblikovanog đona. Materijali su odabrani da pruže udobnost podršku pri hodanju, po izuzetno dobroj ceni patika.

General Purpose Shoe (GPS) se očekuje u više colorway-a, a prvi release je najavljen u bojama pod nazivom ’Studio’, inspirisan novom bojom uniformi Tom Sachs Studio tima.

NikeCraft GPS će se naći u prodaji po ceni od 110 dolara, a datum release-a je 10.06.2022.

Tom Sachs x NikeCraft General Purpose Shoe (GPS) “Studio”
Release Date: 06/10/22
Color: Light Cream/White-Light Bone
Style #: DA6672-200
Price: $110

via solecollector.com

photo via nike