Image
Workshop

NIKE „GIVE FRESH AIR“: VIDEO RECAP

 
04.05.2022.
0

Nike „Give Fresh Air“ su interaktivne radionice u kojima učesnici imaju priliku da iskažu svoju kreativnost. Osim kreativnog dela, događaj je i humanitarnog karaktera, te posetioci doniraju svoje stare patike koje će biti osvežene i poklonjene deci iz Svratišta.

Takođe, u subotu 16. aprila 2022, održan je panel sa sledećim učesnicima: Anđela – Asaninscreed (domaćin) Jelena Dubovac (Generalni Direktor brenda Nike) Marko Đorđević – Maks Streetlife (najveći kolekcionar Air Max patika na Balkanu) Borko i Stefan iz grupe THCF / THC La Familija

SADRŽAJ RADIONICA:
U okviru TIKE radionice posetioci su oslikavali 3D print maketu modela Air Max 1, i neki od najboljih radova će biti nagrađeni patikama po ličnom izboru umetnika. Na zidu Tike radionice su se našli primerci koji su urađeni po nekim od legendardnih izdanja AM1 kao što su na primer OG kec, Patta i Parra kolaboracije, Animal Print, Atmos Elephant i mnogi drugi poznati ali i potpuno izmišljene kreacije za koje bi sigurni smo i tim Nike dizajnera imao samo reči hvale. U okviru BUZZ radionice učesnici su koristeći boje i materijale dizajnirali legendarne siluete AM1, AM95 i AM97, a najbolji radovi će kao nagradu za svoj rad dobiti custom tepihe urađene po njihovom dizajnu.

Devojke iz MANIFESTORY radionice su tokom eventa radile custom made Give Fresh Air tepih, a posetioci su imali priliku da zajedno sa njima prođu kroz proces same izrade. Posetioci su takođe imali prilike da uz pomoć Nike tima očiste, ofarbaju đon, zamene pertle i dodaju nakit na svoje patike i vrate ih u život za novu sezonu.