Yeezy Boost 700 ''Wave Runner'' uskoro ponovo na tržištu!

 

U proteklih šest godina, Kanye West je donekle uspeo u misiji koju je postavio sebi još kada se priključio Adidasu 2013., a to je da Yeezy bude pristupačan svakome ko poželi da ih ima.
Pored toga što je povećao broj izdanja kako bi uspeo u svom poduhvatu, izdejstvovao je da Yeezy Boost 700 ''Wave Runner'' ponovo ugleda svetlost dana u Avgustu 2021.

Prvo izdanje bilo je u Avgustu 2017. kao YEEZY SUPPLY-exclusive, Westova originalna ''dad shoe''. Ponovo je puštena globalno 2018. i 2019., što je omogucilo širokim narodnim masama da se prepuste trendu glomaznih (chunky) patika.

Najcešce je videna Yeezy 350 V2 silueta dok je model Yeezy 700 - ''Wave Runner'' najtraženiji i najprisutniji među onima koji se odluče za ovu kombinaciju boja.
Iako je Yeezy Foam Runner stekao najveću popularnost u prva četiri meseca 2021. godine, ''Sun'' and ' Bright Blue'' boje Yeezy-a 700 privlače i dalje pažnju mnogih kupaca.

Naime, niža cena od 240$ je Yeezy, kao vodeći premium brend, učinila mnogo pristupačnijim kupcima nego što je to bilo 2017. I u narednih nekoliko godina kada je cena bila cak 300$.

Zvaničan datum izlaska i količina novog modela nisu još uvek potvrđeni, ali može se reći da će ''Wave Runner'' u originalnoj kombinaciji boja definitivno zakucati svoje mesto među mejnstrim populacijom, u trenutku kada bude izbačena u drugoj polovini godine.

Izvor: sneakernews.com
Fotografija: tike.rs