Urban Design

Potreba za odvajanjem od svega što je regularno I komercijalizovano stvara drugačiji životni stil. Svako gleda I poznaje svet na svoj jedinstven način, zbog čega smo svi različiti. Nekad je bilo teško iskazati I uklopiti se u društvo samo po tome što se razlikujemo. Po tome su se stvarale grupe ljudi koje su iskazivale slične ili iste poglede na svoj svet, koje su zajedno gradile kroz detalje svoj način življenja. Tako nastaje I urban lifestyle. Predstavljanje urbana jeste u slobodi izražavanja kroz razne uloge: umetnosti, aktivnosti, sporta, mišljenja, kulture…

Urban Design je brend koji je nastao kroz životni stil bez granica. Naša ideja kroz godine provedene gradeći prvenstveno lično zadovoljstvo svidela se I široj publici. To je ono što nas je održalo da imamo konstantan čin stvaranja I širenja ideja za idejom.

Urban je znak koji predstavlja raznolikost brenda. Sam početak se oslikava ka potrebi za kreativnošću i stvaranjem nečeg novog. Glavna ideja jeste nastanak jednog proizvoda, kroz čiji proces nastaju i novi proizvodi. Na taj način stvaramo kreativni krug koji je konstantno u pokretu, svaki detalj našeg Brenda je posebno osmišljen do finalnog momenta nastanka proizvoda.

Maja Urb Dsgn spajanjem mode i umetnosti nudi drugačiju i avangardnu garderobu. Svaki komad odeće je osmišljen sam za sebe, što ga čini unikatnim i jedinstvenim.

Urban Design

Urban Design

KC Lab, Dr.Hempta 2, Novi Sad

Urban Design

Gračanička 16, 11000 Belgrade