Sneakerville show

Predstavljanje brenda Converse sa Onom Crvenokosom, Danom Gašić, Adi Russel i Jelenom Gajić.

Predstavljanje brenda Reebok sa Braćom Burazerima Nikolom i Nemanjom Dechko Tzar.

Predstavljanje brenda Adidas sa Mateom i Džordžijem.

Predstavljanje brenda Nike sa Nichim Izazvan i Jankom Budimir.

Waj Wai je prošetao ulicama Beograda i pitao prolaznike koliko su im patike bitne u svakodnevnom životu, koliko bi novca za njih izdvojili i u koje ptike bi bili spremni da nose do kraja života, pogledajte šta su naši sugrađani rekli na te teme.

U nesvakidašnjem Sneaker Pongu izazvane od strane Trikija, Ona Crvenokosa i Adi Russel su odmerile snage, a ko je pobedio, pogledajte u ovom videu.

U kući izazova na MC Battle triki je izazvao Surreala i Foxa koji su bacali rime na nekoliko tema vezanih za patika, a ko je pobedio pogledajte u ovom videu.

Triki je izazvao Leu i Unju na dvoboj u brzom zapertlavanju patika, a ko je pobedio, pogledajte u ovom videu.

Triki je u kući izazova izazvao Stefana i Boreta iz rep grupe THCF na pijanu basket vrtešku, a ko je odneo pobedu pogledajte u ovom videu.

Triki je u svojoj kući izazova izazvao na dvoboj u pogađanju patika Katarinu Mandarinu i Džordžija, a ko je odneo pobedu pogledajte u ovom videu.

O patikama, novoj modi i osvrtu na devedesete, koliko su isti modeli različito prihvaćeni u društvu u različitom vremenskom periodu, Galeb je razgovarao sa predstavnicima New Age i muzike devedesetih Cobijem i Anom Stanić.

Koliko patike znače na sceni i koliko su postale neizostavni modni detalji u stajlingu i da li postoje razlike i podela na muške i ženske komade garderobe, Galeb je na te i još mnoge druge teme razgovarao sa dve muzičke zvezde Sajsi Mc i Sarom Jo.

Na temu patika i koliko obuća sa pozornice zapravo ostaje u svakodnevnom životu glumca ili koliko je lako ili teško navići se na nju, Galeb je pričao sa dve legende našeg filmskog platna Ivanom Jevtovićem i Andrijom Kuzmanovićem.

Galeb je show otvorio sa našim vrhunskim sportistima, legendom srpske košarke ali i NBA lige Igorom Rakočevićem, Šampionom sveta u basketu 3x3 Dušanom Bulutom i mladom nadom srpskog fudbala Slobdanom Stanojlovićem, a šta su oni ispričali o patikama i koliko su im važne u karijeri a i svakodnevnom životu, pogledajte u ovom videu.

Ljanmi je dočekao Juice-a u dobro poznatom ambijentu Tike šopa, a koje su Đusu patike ostale najupečatljivije iz detinjstva, i šta je on odabrao od najnovijih modela pogledajte u ovom videu.

Jovana, Lazar, Luka i Uroš su nam predstavili svoje kolekcije i ispričali zanimljive priče o svom hobiju, otkrili su nam koje su im omiljene patike u kolekciji i dali savet na šta bi trebalo da se fokusira svako ko počinje da sakuplja patike.

Ljanmi je u Dunk shop-u ugostio Mikrija i sa njim popričao na temu košarkaških patika, pored toga što su u rep fazonu Mikri je otkrio koje patike mu najviše odgvaraju za njegov stil igre, a koje je odabrao kao svoj izbor pogledajte u ovom klipu.

Brzo Trči Ljanmi u BUZZ shop-u ugostio je Zoranu Jovanović Zorannah i kroz priču o patikama obavili su shopping uz modne savete za uklapanje patika i garderobe, a šta je Zorannah izabrala pogledajte u ovom klipu.

Dejan Stanković podelio je sa nama zanimljive priče o patikama koje su vezane za njegovo odrastanje i karijeru, a koje su mu patike ostale u sećanju kao patike koje je najviše želeo, pogledajte u ovom videu.

Kroz odgovore na nekoliko pitanja Vanja Pantin i Boško jakovljević dali izneli su svoje mišljenje i sa nama podelili jako korisne savete kada je moda u pitanju.

Nermin je dao nekoliko osnovnih saveta za čišćenje patika a zatim to primenio na jednom modelu. Pogledajte kako da najbolje očistite svoje patike i vratite im prvobitni sjaj.

Sneakerville Show - ukratko!

Iako fizički distancirani, ujedinili smo se u prvoj zajedničkoj akciji ovogodišnjeg Sneakerville-a. Hvala svima koji su prošetali u svojim omiljenim patikama i podelili sa nama svoj #Sneakervillewalk.