Image
Moda

Kolaboracija Travis Scott x Dior B713 konačno najavljena za Jul 2022.

 
01.07.2022.
0

Sviđalo se vama ili ne, saradnje sa Travis Scott-om su i dalje u modi, a ovog puta, popularni ‘La Flame’ se udružio sa poznatom modnom kućom DIOR, i zajedno sa Diorovim kreativnim direktorom Kim Jones-om dizajnirao kolekciju Spring/Summer 2022.

Na dizajn ovih patika su najviše uticale ‘chunky’ skejt patike iz devedesetih godina, a pre svega eS Barbier. Ovu kolekciju karakteriše dostupnost u pregrst boja, a materijali koji preovladavaju su mesh na gornjištu patike, kao i suede koji dominira na spoljnim stranama, kao i na toe box-u. Naravno, tu je logotip koji se nalazi na nekoliko pozicija, pa tako na jeziku na gornjim rupicama za pertle kao i na peti na đonu imamo logo inspirisan ‘Piss Drunkx-om’, grupom skejtera ciji je skejt stil ekstreman i neobičan, a zatim imamo CD logo inspirisan Cactus Jack-om koji se moze primetiti na bocnoj etiketi na gornjištu, a i na frontalnom delu pete.

Ukoliko ste ljubitelj Travis Scotta ili Brenda Dior, pripremite se na vreme, jer je release ovog modela najavljen za 13.07.2022.

Da biste postali vlasnik ovih patika, moraćete da posetite oficijalnu Dior web stranicu ili neku od njihovih flagship radnji, a cena je za sada nepoznata, tako da ćemo pretpostaviti da se za ovu kolaboraciju mora odvojiti veca suma novca.

Via nicekicks.com