Image
Moda

KANYE WEST TUŽI WALMART ZBOG FOAM RUNNER KOPIJE

 
12.07.2021.
0

Navodne kopije se prodaju na Walmart sajtu po ceni od $25, što je dve trećine manja cena od originalnog modela koji košta $75. Zbog toga Kanye West tuži Walmart trgovisnki lanac koji prodaje kopiju njegovog Foam Runner modela.

Prema pravnim dokumentima do kojih je TMZ.com dosao, Kanye tvrdi da je Walmart proizveo i prodao ’NEOVLAŠĆENU TAČNU KOPIJU’ Foam Runner-a, i na taj način zbunio kupce da li kupuju original ili kopiju. Takođe tvrdi da je poslao pravno upozorenje Walmartu da ukloni kopije sa njihovog sajta, ali oni to još uvek nisu učinili, što Kanye West-a i Yeezy košta stotine miliona dolara.

Predstavnik Walmarta je TMZ-u izjavio da: ’’proizvod naveden u tužbi ne prodaje Walmart, već nezavisni prodavci Marketplace-a. Ovakve optužbe shvatamo ozbiljno i razmatramo tvrdnju. Odgovor će dobiti na sudu, nakon što nam bude uručena tužba.’’

Walmart je trenutno uklonio sve kopije Foam Runner-a sa svog sajta, što još uvek ne znači da su krivi po optužnici, jer je status tužbe još uvek nepoznat.

Izvor: nicekicks.com