Image
Zabava

HOME ALONE X ADIDAS

 
18.10.2021.
0

Nova kolaboracija ADIDAS FORUM LOW X HOME ALONE učiniće predstojeće praznike još zanimljivijim jer nam donosi model koji je Kevin McCallister nosio u legendarnom filmskom ostvarenju – HOME ALONE.

Adidas Originals će sa ljubiteljima patika predstojeće novogodišnje i Božićne praznike proslaviti uz specijalno izdanje koje su pripremili, a radi se upravo o filmskom ostvarenju koje svi iznova rado gledamo u prazničnoj atmosferi- HOME ALONE.

Ova kolaboracija ADIDAS FORUM LOW X HOME ALONE biće dizajnirana tako da udarci koje je Kevin McCallister zadavao provalnicima, budu implementirani po samoj silueti, a boje koje su korišćene bice nalik originalu koji je snalažljivi Kevin i nosio u filmu-gornjište u krem beloj boji, u kombinaciji sa collegiate red i prljavo belom bojom na srednjem delu đona.

Gornjište sadrži tragove opekotina i oštećenja iz borbe kroz koju su patike prošle dok je Kevin branio svoj dom od dva provalnika , Herija i Marva. I Heri i Marv se pojavljuju na ulošcima koji imaju print duž cele površine, dok se na trećem paru uložaka prikazuje Kevinov plan borbe iscrtan bojicama.

Dodatni detalji uključuju amblem ’M’ na peti nalik onog na kvakama na vratima doma porodice McCallister, a oznake na jeziku podsećaju na otirače, jedan sa logotipom ’HOME ALONE’, a drugi sa ’ADIDAS TREFOIL’.

Ostali posebni detalji uključuju Home Alone privezak, stiker, kao i skup pinova koji se odnose na prepoznatljive scene iz filma, uključujući aparat za gašenje požara, kantu za boju i peglu, tj. stvari kojima je Kevin sprečavao uporne provalnike.

Tačan datum izdavanja ovog zanimljivog modela koji nas sve vraća u detinjstvo, još uvek nije poznat, a ono što znamo jeste da će maloprodajna cena iznositi $110, kao i da se ova kolaboracija očekuje za vreme novogodišnjih i Božićnih praznika.

Izovor tekst i foto:  sneakerbardetroit.com