Image
Workshop

NIKE „Give Fresh Air“: Event recap

 
18.04.2022.
0

Tokom vikenda koji je iza nas održan je Nike „Give Fresh Air“ event osmišljen kao interaktivne radionice u kojima su učesnici imali priliku da iskažu svoju kreativnost.
Osim kreativnog dela, event je bio i humanitarnog karaktera, te su posetioci donirali svoje stare patike koje će biti osvežene i poklonjene deci iz svratišta.

U okviru Tike radionice učesnici su oslikavali 3D print maketu modela Air Max 1, i neki od najboljih radova će biti nagrađeni patikama po ličnom izboru umetnika. Na zidu Tike radionice su se našli primerci koji su urađeni po nekim od legendardnih izdanja AM1 kao što su na primer OG kec, Patta i Parra kolaboracije, Animal Print, Atmos Elephant i mnogi drugi poznati ali i potpuno izmišljene kreacije za koje bi sigurni smo i tim Nike dizajnera imao samo reči hvale.

U okviru Buzz radionice učesnici su koristeći boje i materijale dizajnirali legendarne siluete AM1, AM95 i AM97, a najbolji radovi će kao nagradu za svoj rad dobiti custom tepihe urađene po njihovom dizajnu.
Devojke iz Manifestory radionice su tokom eventa radile custom made Give Fresh Air tepih, a posetioci su imali priliku da zajedno sa njima prođu kroz proces same izrade.

Posetioci su takođe imali prilike da uz pomoć Nike tima očiste, ofarbaju đon, zamene pertle i dodaju nakit na svoje patike i vrate ih u život za novu sezonu.

Tokom eventa u subotu održan je panel čij domaćin je ovoga puta bila Anđela – Asaninscreed i na temu istorije ali i noviteta u svetu Air Max-a pričala je sa Jelenom Dubovac, Generalnom Direktorkom brenda Nike, Markom Đorđevićem – Maks StreetLife najvećim kolekcionarom Air Max patika na Balkanu i Borkom i Stefanom iz grupe THCF kojima je Air Max obeležio bitne momente u karijeri.

Sigurni smo da pravi ljubitelji Air Max-a nisu propustili ovaj događaj, a ako ste ipak bili sprečeni, vidimo se nekom sledećom prilikom. Uskoro delimo sa vama video recap event-a. Stay tuned…