Image
Kolekcionari

DETALJNIJE SLIKE REIZDANJA KOBIJEVIH ADIDAS CRAZY 1 PATIKA

 
08.06.2022.
0

Početkom godine je Adidas obradovao mnoge Kobijeve fanove vestima da u prodaju vraća Adidas Crazy 1 model nekada poznat kao Adidas Kobe 1.


Ono što će uskoro da nas čeka na policama Sneaker šopova jeste „Sunshine“ varijanta, a sada internetom kruže detaljnije slike još jedne varijante iz originalne postave, i to u „Metallic Silver“ šemi boja.

Inspirisan siluetom i estetikom tada aktuelnog Audi TT Roadster modela, model Crazy 1 se nalazio na Kobijevim stopalima tokom 2000/01 sezone u kojoj su Lakersi osvojili Back to Back titulu. Fanovi su bili podeljeni oko toga da li je ovaj model dostojan nečije kolekcije, ali nostalgija i prerana smrt legende utiču na to, tako da je velika verovatnoća da će silueta biti rasprodata u trenutku kada se pojavi u ponudi.

Pored unikatnih vizuelnih detalja, konstrukcija je podređena sportu za koji je namenjena. Half Shell toe koji se nalazi na prednjem delu za sprečavanje proklizavanja, EVA Pena u gazištu, kao i Adiprene+ unutar istog za efikasan povrat energije, kao i Torsion u središnjem delu su tu da pomognu da se makar malo osetite kao mladi Kobe Bryant na terenu u kraju.

Model će vrlo verovatno biti dostupan krajem ove godine, i biće dostupan na adidas.com sajtu i u selektovanim Sneaker shopovima dok će retail cena biti 140$.