Image
Zabava

CREP PROTECT 360

 
23.08.2021.
0

Crep Protect svojim inovacijama nastavlja da služi sneaker zajednici, ovog puta potpuno novom uslugom pod nazivom ‘CREP PROTECT 360’.

Crep Protect svojim inovacijama nastavlja da služi sneaker zajednici, ovog puta potpuno novom uslugom pod nazivom ‘CREP PROTECT 360’. To je potpuno nova premijum zastita patika koja je korisnicima dostupna za samo 60 sekundi, putem revolucionarne automatske usluge.

Crep Protect sada kroz novu uslugu od 60sekundi nudi vrhunsko iskustvo zaštite patika, spajajući tri koraka zaštite koji se koriste u klasičnom Crep Protect spreju, pružajući zaštitu od 360 stepeni protiv UV oštećenja, promene boje materijala, kiše, prašine i raznih tečnosti, a sama zaštita od svih navedenih uticaja će trajati 8-10 nedelja.

Usluga ‘360’ je sada najbrži i najlakši način da zaštitite svoje patike, omogućavajući vam da patike direktno iz kutije obujete bez straha da ćete ih negde upropastiti.

Najsavremenija usluga detektuje patike koje tehničar postavlja u kabinu, gde se automatski nanosi Crep Protect sprej u vidu magle, kako bi se osigurala potpuna pokrivenost svakog dela patike. Nevidljivi zaštitni sloj tako stvara ‘štit’ sa spoljne strane patika koji odbija kišu i prljavštinu, održavajući vašu obuću čistom i svežom.

Umesto da čekate 10minuta, upotrebom vazduha u kabini gde se zaštita nanosi, vreme sušenja apliciranog spreja je smanjeno na nekoliko sekundi, a do završetka celog procesa, iskorišćeni vazduh se reciklira u potpuno upotrebljiv vazduh koji možemo da dišemo.

Ljubitelji patika u Velikoj Britaniji i Evropi će biti među prvima koji će ovo moći da isprobaju ukoliko svoje patike kupe preko shopa po nazivom ‘KLEKT’, tako što je pri online kupovini omogućeno čekiranje usluge ‘Crep Protect 360’.

Na ovaj način će se korisnicima isporučivati patike koje su spremne za nošenje, dajući kupcima potpuni mir i slobodu pri izboru omiljenih silueta od svih materijala, uključujući kožu, prevrnutu kožu, platno, kao i sintetičke materijale.

Nova CREP PROTECT 360 usluga, dostupna KLEKT korisnicima košta 6 funti za područje Velike Britanije, odnosno 6 eura za korisnike iz Evrope.

Izvor: COMPLEX UK