Image
Moda

Nova New Balance x Joey Freshgoods „Conversations Amongst Us“ kolekcija je na putu

 
14.04.2022.
0

Joey Freshgoods ne prestaje kreiranjem kvalitetnih modela u saradnji sa brendom New Balance. Nakon uspešnih izleta sa brendovima Adidas i Converse, u poslednje vreme sve više vidimo njegove varijacije popularnih modela brenda iz Bostona.

(izvor www.instagram.com/joefreshgoods)


Još početkom Januara, Joey je teasovao New Balance 550 koji će za početak nalaziti u ovoj kolekciji zajedno sa modelom 2002R. Conversations Among Us je zamišljen kao inicijativa i svojevrstan „Black History Month“ koji će se produžiti cele godine, predstaviće razne kreativne procese poput snimanja kratkih filmova, kreiranja novih linija apparel-a i u ovom slučaju kreiranja nove linije obuće. Pored ova dva modela, špekuliše se i o dodatnih 10 koji će izaći u toku godine, što će činiti ovu kolekciju veoma bogatom.

Model 550 je odavno medju top pick-ovima za ovo leto, a Cream nijansa ovog modela samo povećava njegovu nosivost u predstojećem periodu. Umesto standardnog kožnog gornjišta karakterističnog za 550 liniju, Joey se odlučio za canvas, materijal kojeg poredi sa „belom majicom u letnjem periodu“ što i donekle jeste logično jer je canvas dosta prozračniji i prijatniji za vaša stopala tokom vrelijih dana.

(izvor newbalance.com)
Release Date: Apr 15th, 2022
Color: Dawn Glow/Sun Glow
Style Code: BB550BH1
Price: 120$

Zanimljivo je što se za razliku od prethodnih modela Joey Freshgoods nije odlučio za postavljanje svog logoa na gornjištu, ali oba modela imaju naziv i logo kolekcije na ulošku obuće.
Model 2002R dolazi u sličnoj color-blocking šemi, sa dodacima panela izrađenih od patent leather i tumbled kože. Worn out izgled je ono što dominira ovim modelom, i ovo će sigurno biti još jedna zanimljiva silueta u nizu popularnih varijanti 2002R modela.

Release Date: Apr 15th, 2022
Color: Dawn Glow/Sea Salt
Style Code: M2002RJ1
Price: 150$