Image
Moda

BSTN x Adidas Forum Jugoplastika i PAO kolekcija uskoro dolazi!

 
09.05.2022.
0

Sneaker store BSTN u saradnji sa Adidasom slavi velikane Euro košarke svojom Basketball heritage kolekcijom, a za početak na varijantama modela Adidas Forum 84.

Basketball Heritage kolekcija je pun pogodak za fanove košarke a i limitiranih kolekcionarskih modela, pogotovu obožavatelja klubova Panathinaikos i fanova kluba sa naših prostora Jugoplastika Split.
Kolekcija obuhvata low i high varijante modela Forum 84, a detalji koji predstavljaju šampionski pedigre trofejnih košarkaških klubova su tu.


BSTN x Adidas Forum 84 Low „Panathinaikos“
Code: GX6804
Release date: May 14, 2022
Price: 120$

BSTN x Adidas Forum 84 High „Jugoplastika“
Code: GX6799
Release date: May 28, 2022
Price: 160$

Na PAO varijanti se nalazi 6 ugraviranih zvezdica, koji predstavljaju 6 šampionskih titula kluba iz Atine (we see you Željko Obradović) , dok na delu pete Jugoplastika modela se nalaze godine 89 i 90 koje predstavljaju „back to back“ titule kluba iz Splita predvođene igračima kao što su Dino Rađa i Toni Kukoč.

Gornjišta su izrađena od kombinacija prevrnute kože i premium kože, dok modeli dolaze u specijalnim kutijama u bojama klubova koje modeli predstavljaju. Kolekcija u ograničenim količinama dolazi na police sredinom maja sa izlaskom PAO varijante modela, dok Jugoplastika model izlazi krajem meseca.

(izvor bstn.com)