Image
New Releases

ADIDAS JE PREDSTAVIO NOVI ULTRABOOST LIGHT MODEL

 
10.03.2023.
0

Adidas je najavio novi model u svojoj flagship liniji patika za trčanje, ovoga puta sa osveženim izgledom i unapređenjem u vidu Boost Light tehnologije.
Pre 10 godina, prvi model sa veoma uspešnom Boost tehnologijom brenda sa „Tri linije“ je ugledao svetlost dana, tako da nas uskoro očekuje zanimljivo obeležavanje jubileja. Ultraboost kolekcija modela je godinama unazad važila za najpopularniju running opciju među trkačima, ali i neizbežni komad u lifestyle kolekciji mnogih.

Silueta je veoma slična prethodniku Ultraboost 21, ali nekoliko tehničkih detalja ga sigurno odvajaju od istog. Light Boost je glavna razlika, njegov zadatak je efikasniji povrat energije ali i ojačanije Primeknit gornjište u delu kod prstiju, što će podići stabilnost pri trčanju. Težina cele patike je smanjena upravo zbog Boost Light gazitšta koje je do 30% lakše od prethodnika, što će doprineti udobnosti na duže staze. Za prenos energije se brine obnovljeni LEP torzioni sistem (Linear Energy Propulsion), dok su plastični elementi u vidu „Tri linije“ na gornjištu su napravljeni od najmanje 50% recikliranih materijala.

Pored Crne varijante inspirisane OG Boost modelom, drugi Ultraboost Light modeli će biti dostupni već početkom marta na Adidas sajtu, a cena će biti 190$.

Adidas Ultraboost Light
Release Date: Mar 3rd, 2023
Color: Cloud White / Core Black / Solar Red
Core Black / Grey Six / Cloud White
Solar Red / Core Black / Night Metallic
Price: $190
Style Code: HP9841 / HQ6339 / HQ6351